[En français]


De n.v. Plastiques Obra, die meer dan 50 jaar geleden werd opgericht, is één van de eerste en dus oudste bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de verwerking van en handel in dit recente materiaal. Sindsdien is het bedrijf onophoudelijk geëvolueerd. OBRA kent aile aspecten en vereisten van dit materiaal, ook op het gebied van thermovormen, de bewerking van aile materialen, kleine en middelgrote reeksen bestemd voor publiciteit, decoratie en bescherming, handelsproducten en uitsnijding, prototypes, ...Dankzij de voortdurende ontwikkelingen van kunststoffen en van de verwerkingstechnieken worden de industriële toepassingen steeds talrijker en bieden ze nieuwe, gunstige vooruitzichten.

OBRA, dat kan bogen op vele jaren ervaring op het gebied van de verwerking van kunststoffen en in het bijzonder de ketelbouw, beschikt over de krachtigste werktuigen om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag van zijn klanten.

Vandaag is OBRA in staat aan de strengste criteria op het stuk van kwaliteit en betrouwbaarheid van de productie te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

Van het studiebureau tût het onderhoud, van de fabricage tût de volledige installatie, OBRA brengt uw project tût een goed einde


De belangrijkste materialen die wij behandelen

PMMA, PC, PS, PETE, PVC, ABS, PE, PP H.en PP.S, PVPF. POM. PA. PTFE. enz...

 


De knowhow van OBRA

OBRA is veel meer dan een maakloonwerker: het bedrijf biedt u een multidisciplinaire benadering en is in staat u de volgende zaken voor te stellen:

- de steun van zijn studiebureau:
haalbaarheidsstudies en maatvoering

- inbedrijfstelling en montage: als echt
systeemhuis kan OBRA een montageploeg naar
uw bedrijf sturen om de bouw van uw installatie
tot een goed einde brengen

- onderhoud en herstelling: OBRA verzekert
eveneens het onderhoud en de herstelling van
uw installaties, 24 uur op 24

Verkoop | studie | uitvoering | montage ter plaatseGeheel van thermovorming stukken

Enkele bewerkte stukken

kuip in polyproplyleen,...

P.L.V.

Uitsnijding op maatregel van elke kunststof